A/S Bryggeriet Vestfyen

Bryggeriet Vestfyen er en af Danmarks førende producenter af specialøl. Vi har brygget øl efter stolte brygtraditioner siden 1885, og har lige siden sat en ære i at kvaliteten er i højsæde. Bryggeriet dækker over de smagfulde ølserie; Indslev Bryggeri, Ugly Duck Brewing Co., Willemoes og Bryggeriet Frejdahl, samt læskedriksserierne Jolly Cola og Vestfyen.

Foruden vores egne mærkevarer hjælper vi kollegaer i branchen med løntap og producerer Private Label produkter til et væld af kunder – store som små.

Produktion af sodavand og specialøl

Har du lysten til at lave din helt egen øl eller læskedrik, så kan vi hjælpe! Vi stiller vores udvikling og anlæg til rådighed til produktion af øl og ...

Læs mere

Har du lysten til at lave din helt egen øl eller læskedrik, så kan vi hjælpe!

Vi stiller vores udvikling og anlæg til rådighed til produktion af øl og læskedrik med kulsyre. Vores produktion er økologi og IFS certificeret. Vi tapper på forskellige størrelser glasflasker med kapsel eller korkprop, på dåse eller på forskellige størrelser plastflasker med skruelåg.

Vi etiketterer produktet for dig og kan tilbyde forskellige forpakningsmuligheder– så du er sikret det produkt, som du helst vil have.

Vi kan ligeledes være behjælpelige med det visuelle udtryk.

Gå til lønproduktion