Om Food Finder

Vision

Visionen med Food Finder er at gøre det lettere for fødevarevirksomheder at navigere i de mange tilbud, events og værktøjer, der er tilgængelige for dem. Food Finder er en online vidensportal for små og mellemstore fødevarevirksomheder, der giver virksomhederne viden og overblik over de mange muligheder der findes for at udvikle deres virksomhed, skabe nye produkter eller få tilført ny viden. 

Initiativet er iværksat af fødevarevirksomheder selv og dækker et behov i branchen om et samlingssted for fakta og viden om nye tiltag inden for fødevarebranchen.

Ambitionen er at skabe en lettere adgang til den nyeste og mest opdaterede viden i fødevarebranchen, information om potentielle partnere og skabe et større netværk.

 

Bag Food Finder

Food Finder er drevet af Food & Bio Cluster Denmark.  Food & Bio Cluster Denmark er en medlemsorganisation, der hjælper fødevareindustrien med at skabe innovation og vækst. Med Food Finder er Food & Bio Cluster Denmark med til at sikre, at deres medlemmer har adgang til relevante tilbud, værktøjer og fødevareevents.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har inputs til Food Finder.

Innovation Manager Thomas Hornbæk Jakobsen 61770682
Food Finder er udviklet i samarbejde med Region Midtjylland, Food Organisation of Denmark, Engage Food og Business Region Aarhus
Food Finder er udviklet i samarbejde med Region Midtjylland, Food Organisation of Denmark, Engage Food og Business Region Aarhus
Oversigten over lønproduktion er udviklet i samarbejde med Business Region Midtvest
Oversigten over lønproduktion er udviklet i samarbejde med Business Region Midtvest

Disclaimer

Oplysningerne på denne hjemmeside er kun til generel orientering. Informationerne er indsamlet af Food & Bio Cluster Denmark og vi bestræber os efter at holde oplysningerne opdaterede og korrekte. Vi giver ingen garantier for fuldstændigheden, præcisionen eller tilgængeligheden med hensyn til hjemmesidens oplysninger eller relaterede billeder.

Gennem denne hjemmesiden kan du finde links til andre websteder. Food & Bio Cluster Denmark har ingen kontrol over indholdet og tilgængeligheden af disse websteder.

Food & Bio Cluster Denmark gør sit bedste for at holde hjemmesiden ajourført og velfungerende.