dansk-handelsblad.jpg

Dansk Handelsblad

Dansk Handelsblad er hele dagligvarehandelens mediehus med domicil i Åbyhøj ved Århus.

Dansk Handelsblad udgiver det ugentlige Dansk Handelsblad samt magasinerne Hvem er Hvem - Dansk Dagligvarehandel og DM - DagligvareMarkedet i tal.

LÆS MERE
food-navigator.jpg

Food Navigator

Food Navigator er et internationalt fødevaremedie, som giver et 360 graders perspektiv på fødevaremarkedet - ligefra investeringer og innovation til fødevareingredienser, teknologi, lovgivning, trends og nye produkter.

LÆS MERE
food-supply.jpg

Food Supply

Food Supply DK er en del af Nordiske Medier A/S. Food Supply er et onlinemedie, der dækker fødevareindustrien, som beskæftiger flere end 50.000 ansatte i mere end 3.000 virksomheder.

Nu modtager over 14.000 nøglepersoner indenfor fødevareindustrien det daglige nyhedsbrev.

LÆS MERE
food_pod_logo_002_media.png

Foodpod Denmark

Foodpod Denmark – podcasten der fortæller historierne om menneskerne bag dansk fødevare innovation og hvordan de er med til at gør en forskel ud i verdenen.

Denne engelsksprogede medie-kanal giver indblik i, hvorfor den danske fødevaresektor er et spændende sted at arbejde og finde nye partnere.

For virksomheder og organisationer fungerer foodpod denmark som en global platform for let tilgængelig vidensdeling. De fleste lytter via deres smart phone – det gør foodpod denmark til ’stories in your pocket.’

LÆS MERE
fødevarewatch.jpg

Fødevarewatch

Føde- og levnedsmiddelindustrien er en af de største og vigtigste sektorer i dansk erhvervsliv med afgørende indflydelse for fremtidens vækst og arbejdspladser. FødevareWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om føde- og levnedsmiddelindustrien

FødevareWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv.

Da FødevareWatch har ambitioner om at give læserne kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på FødevareWatch.

LÆS MERE