GS1 - Stregkoder

GS1 er en standardiseringsorganisation, som arbejder for de danske og udenlandske medlemsvirksomheder. Vi udbreder standarder, der støtter alle parter i forsyningskæden, fx når de skal
• Udveksle fx stamdata, ordrer og fakturaer
• Stregkodemærke
• Spore produkter og forsendelser
Hele GS1 er en neutral, not-for-profit medlemsorganisation og NGO. I Danmark er ca. 7.000 virksomheder medlem, og på verdensplan drejer det sig om ca. 2 millioner virksomheder spredt over 25 sektorer.

Læs mere

Eksporthåndbogen

Dansk Industri’s Eksporthåndbog er et opslagsværk, der er udkommet siden 1932. Den omhandler regler for eksport og dokumentkrav for næsten 190 lande. Abonnenter har adgang til den elektroniske Eksporthåndbog via DI’s hjemmeside. Den giver et opdateret og effektivt overblik over relevante eksporttekniske oplysninger i de mange lande.

Læs mere

Frida Fødevaredata

DTU Fødevareinstituttet har med Fødevaredata (frida.fooddata.dk) til hensigt at lette borgernes adgang til information om indholdsstofferne i de fødevarer danskerne spiser. I Fødevaredata findes bl.a. data for indhold af næringsstoffer i diverse fødevarer, og det tilstræbes at afspejle udbuddet af fødevarer i Danmark og at data fremstår så korrekt og ajourført som muligt. 

Læs mere
virk.jpg

Startvækst

Med Startvækst kan du blive klogere på hvad det kræver at starte sin egen virksomhed op. Du kan eksempelvis læse om de forskellige virksomhedstyper, samt få adgang til forskellige nyttige skabeloner for start ups.

Når du har oprettet din virksomhed og er i gang kan du eksempelvis få inspiration til salg, forsikring, lokaleleje, skat og medarbejdere.

Læs mere